Kurkuma kombinirana s cvjetačom prevenira rak prostate!



Potvrđeno je kurkuma izniman prirodni čistač jetre te može spriječiti i usporiti napredovanje Alzheimerove bolesti jer uklanja plak nataložen u mozgu. Neka istraživanja upućuju i na to da sprečava metastaziranje mnogih karcinoma, čak i kad je u pitanju karcinom gušterače. S

Stručnjaci sveučilišta Michigan otkrili su da kurkuma ima začuđujuće velik spektar antioksidativnih, antitumorskih, antimutagenih, antibiotskih, antiviralnih, antifungalnih, antidijabetičkih i antiupalnih svojstava. Dokazano je da, kombinirana s cvjetačom, prevenira rak prostate i zaustavlja rast zloćudnih stanica, prevenira karcinom dojke i melanom, smanjuje rizik od leukemije u dječjoj dobi.

Potvrđeno je također da je izniman prirodni čistač jetre te može spriječiti i usporiti napredovanje Alzheimerove bolesti jer uklanja plak nataložen u mozgu. Neka istraživanja upućuju na to da sprečava metastaziranje mnogih karcinoma, čak i kad je u pitanju karcinom gušterače. Snažno je protuupalno sredstvo jednako učinkovito kao farmaceutski pripravci, samo bez nuspojava. Stoga je savršena kod upalnih procesa poput artritisa i reumatoidnog artritisa.